Om Katapulten

Katapulten er stedet for dig, som har en indre spillenørd gemt i dig.

Det er undertegnede, , som står bag. Jeg har selv spillet computerspil, nærmest siden jeg kunne trykke på en knap. Startede ud i 80’erne med en SEGA spillemaskine, og Sonic the Hedgehoc var mit store idol. Senere blev spillemaskinen skiftet ud med en Amstrad, hvor jeg selv sad og programmerede små spil. Var meget stolt, første gang jeg fik “ping pong” til at virke – hvor det var to pinde, der kørte op og ned i venstre og højre side – en bold i midten, og så handlede det om, ikke at lade bolden gå forbi. Simpelt, men mange timers sjov.

Det udviklede sig til mere spændende spil på computeren, da jeg fik mig en 486 intel computer. Her kom spil som Commander Keen, Doom 2 og Heroes of Might and Magic til at spille en stor del af mine aftener og weekender. Specielt Doom 2 og Diablo 1 blev voldspillet over lokale netværks (LAN parties og lignende).

Det var først da jeg flyttede hjemmefra, at jeg begyndte at spille online spil. Jeg blev som så mange andre teenagere fanget ind i CounterStrike verdenen, hvor jeg faktisk også blev medlem af en klan [CoFu]. Vi var piv-ringe, men havde det skide sjovt sammen. StarCraft var noget vi havde spillet rigtig meget på HTX og da vi fandt ud af, at det kunne spilles online, har vi jævnligt mødtes en gruppe gutter over Skype, og så gamet til langt ud på natten. Det er hyggestunder.

Luna elsker at lege med sin far
Luna elsker at lege med sin far

Den indre nørd i mig, ønsker stadig at spille så ofte som muligt – men dagtimerne bruges nu på “voksenlivet” med arbejde og mine to dejlige tøser. Det er trods alt sjovere at lege med dem, end sidde foran skærmen.

Hvorfor katapulten

Jeg bruger stadig en del timer på online spil, men er til tider en travl mand, og derfor vil jeg gerne optimere den, så jeg får det mest optimale sjovt ud af de spil jeg starter. For der er et hav af det derude. Derfor vil jeg bruge denne side, til at samle de sjoveste sammen – og se om jeg kan finde et andet niveau i det at spille mod andre på nettet. For der er et socialt element i det.

Jeg håber du vil dele dine erfaringer her på siden, så vi sammen kan finde de bedste spil, og stadig nyde, at det ind imellem er okay, at være en online spille nørd.